Olet täällä

TENMAT Vent FireStop - tuuletusontelon paisuva palokatkonauha EI 30 / EI 60

TENMAT VENT FireStop on palotilanteessa lämmöstä laajeneva palokatkonauha, joka tarjoaa yksinkertaisen ja kustannustehokkaan ratkaisun täyttämään seinä- ja räystäsrakenteiden tuulettuvien ontelotilojen määräysten mukaiset EI 30 / EI 60 luokkien palokatkovaatimukset.

Taipuisan rakenteensa ansiosta TENMAT VENT FireStop – ontelopalokatko mahdollistaa nopean ja helpon asennusvaiheen työmaalla sekä tehtaalla. Tuote toimitetaan 6,3 metrin rullissa. Palokatkomateriaali koostuu intumescent-massasta, joka kuumentuessaan turpoaa nopeasti ja täyttää ontelon tuuletustilan ehkäisten ilman kulun ja liekkien etenemisen. Kiinnittämiseen tarvitaan vain 4 kiinnikettä (korroosionkestäviä) metriä kohden (kiinnitys 250 mm välein – max. 150 mm päädyistä) ja tuote voidaan helposti leikata haluttuun pituuteen.

TENMAT:n passiiviset palosuojaustuotteet ovat laajasti testattuja eurooppalaisten standardien mukaisesti. Tuotteita on testattu lukuisten eri rakennusmateriaalien yhteydessä, mukaan lukien puurakenteet, jotta testitulokset saadaan mahdollisimman paljon vastaamaan realistisia käyttöolosuhteita. Polttokokeiden lisäksi myös testit ikääntymistä vastaan on suoritettu ulkopuolisen arviointilaitoksen toimesta.

Lue lisää palokatkonauhasta