Olet täällä

LapWall Oy - Laadukkaat puuelementit modernilta tehtaalta

LapWall Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat puurakenteiset elementit kerros-, rivi- ja luhtitalorakentamiseen, omakoti- ja paritalorakentamiseen sekä kasvaville päiväkoti- ja hoivakotimarkkinoille. Tehtaamme on varusteltu nykyaikaisella teknologialla ja se on Pohjois-Euroopan modernein puuelementtien tuotantolaitos.

Mittatarkat elementit asiakkaan suunnitelmien mukaan

Pitkälle tehdasolosuhteissa jalostetut korkealaatuiset ja mittatarkat elementit  parantavat rakennusten laatua sekä tuovat myös nopeutta rakentamiseen. Kaikki elementit ovat saatavissa äärimitoiltaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Elementin maksimikoko on 12,50 m x 3,20 m. Myös korkeiden rakennusten seinäelementit ovat mahdollisia valmistaa, jolloin kapeammat elementit asennetaan pystyasentoon.

Huolellinen valmistus takaa laadukkaan lopputuloksen

LapWall Oy toimittaa valmiit ja monipuoliset ratkaisut  rakentamisen eri  tarpeisiin. Jatkuvalla  tuotekehityksellä varmistetaan laadukas ja edullinen rakentaminen sekä hyvä kestävyys valmiille rakennuksille. Kaikki valmistuksessa käytettävät  raaka-aineet on varastoitu aina katokseen tai lämpimään tehdashalliin.  Se osaltaan varmistaa lopputuotteiden laadun sekä nopeuttaa myös valmistusprosessia.

Säästöä esivalmistetuilla rakennusosilla

LapWall Oy toimittaa seinäelementtien ohella myös esivalmistettuja rakennusosia. Osavalmistuksessa käytetään markkinoiden nopeinta, tarkinta ja monipuolisinta  katkaisulinjaa. Katkaisulinjalla voidaan valmistaa osia suoraan CAD-ohjelmasta saadun tiedoston perusteella tehokkaasti ja mittatarkasti. Tehtaan 5-akselinen sahalinja osaa tehokkaasti toteuttaa tarvittaessa myös koneistukset.

Katkaistut osat numeroidaan ja niihin voidaan tehdä erilaiset koneistukset ja tekstimerkinnät valmiiksi tehtaalla. Esivalmistetut rakennusosat pakataan asiakkaalle työvaihekohtaisesti, jolloin kokoonpano työmaalla on helppoa ja nopeaa valmiiksi merkittyjen osien ansiosta. Rakentaja säästää myös rakennusaikaisissa jätekustannuksissa kun hukkamateriaalia ei työmaalla synny.

LapWall-elementtituotteilla saadaan lyhennettyä työmaiden läpimenoaikaa useita viikkoja. Sisustustöitä pääsee tekemään nopeasti säältä suojassa ja rakennuskohde voidaan luovuttaa täsmälleen sovittuna aikana.