Olet täällä

Puuinfon toiminta ja palvelut

Toivotamme kiinnostuneet yritykset mukaan hyödyntämään Puuinfon palveluita. Niiden kautta tavoitat laajasti rakentamisen ammattilaiset ja kuluttajat. Seuraavilta sivuilta saat tietoa toiminnastamme ja palveluistamme puun käytön edistämiseksi. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Puuinfon kumppanuus

Puuinfon kumppaniksi voivat liittyä kaikki ne yritykset ja organisaatiot, joiden toiminta liittyy puurakentamiseen.  Yritykset voivat olla esimerkiksi rakennusmateriaalien, kiinnikkeiden, pintakäsittelyaineiden, sähkö- ja LVI-järjestelmien, sisustusjärjestelmien ja kalusteiden valmistajia ja toimittajia sekä suunnittelualan yrityksiä. Lue lisää.

Puuinfon sähköiset tietopalvelut ja viestintä

Puuinfon sähköisillä tietopalveluilla on jopa 82 000 käyttäjää kuukaudessa. 

Puuinfo.fi on alan suosituin verkkopalvelu, josta löytyy tieto ja ohjeita puun käytöstä, tuotteista, ratkaisuista ja niiden toimittajista. Palvelu on käyttäjilleen maksuton ja se tavoittaa sekä rakennusalan ammattilaiset että kuluttajat.
 
Kansainväliset sivustot woodproducts.fi ja woodarchitecture.fi ovat näyteikkunoita suomalaisille puutuotteille, puuarkkitehtuurille ja puun käytölle.
 
Sivulatauksia Puuinfon palveluihin tehdään vuosittain lähes 1,9 miljoonaa kertaa.
 
Uuutiskirje- ja artikkelijakelut tavoittavat laajasti rakentamisen ammattilaiset ja median. Uutiskirjeitä lähetetään vuosittain noin 120. Uutiskirjeen tilaajat saavat säännöllisesti ajankohtaista tietoa puurakentamisesta ja muun muassa teknisiä tiedotteita. Medialle toimitetaan taustoittavia artikkeleita ajankohtaisista aiheista. Mediajakelussa on yli 700 toimitusta/toimittajaa kotimaassa ja yli 100 ulkomailla. Uutiskirjejakelussa on noin 7 100 tilaajaa, joista ulkomailla yli 1 000. Yritykset voivat hyödyntää uutiskirjejakelua. Tilaa uutiskirje.
 
Puuinfon facebook-sivuilla on lähes 7 500 seuraajaa ja parhaimmillaan julkaisu tavoittaa 36 000 käyttäjää. 
 
Puuinfon julkaisemat video- ja äänitallenteet julkaistaan puuinfo.fi-sivustolla, youtube-kanavalla ja soundcloudissa. Puuinfon julkaisemia videoita on katsottu yhteensä noin 230 000 kertaa. 

Julkaisut, tapahtumat ja muu toiminta

Puulehti esittelee korkealuokkaista suomalaista puuarkkitehtuuria ja puurakentamista. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa ja se on kauttaaltaan suomen- ja englanninkielinen. Painetulla lehdellä on 8 600 tilaajaa. Lukijoita painetulla lehdellä on yli 12 000, tilaajista 50 % jakaa lehden 1-2 lukijan kanssa. Lehteä jaetaan myös sähköisesti alan ammattilaisille e-lehtenä. Sähköisiä lehtiä luetaan yli 14 000 kertaa vuosittain.  Lue lisää.
 
Puupalkinto jaetaan vuosittain kannustuksena rakennukselle, sisustukselle tai rakenteelle, joka edustaa korkealaatuista, suomalaista puuarkkitehtuuria tai jossa puuta on käytetty innovatiivisella tavalla. Puupalkinto on jaettu vuodesta 1994 alkaen. Vuosittain saadaan yli ehdotusta. Puupalkinnosta järjestetään vuosittain myös yleisöäänestys, johon ääniä saadaan 11 000 - 14 000. Tutustu voittajakohteisiin.
 
Puupäivä on vuosittain järjestettävä seminaaripäivä, joka kokoaa yhteen satoja rakennusalan ammattilaisia ja päättäjiä. Päivän aikana on useita korkean tason seminaareja muun muassa puuarkkitehtuurista, rakennnustekniikasta ja puurakentamisesta. Päivän aikana voi myös tutustua yhteistyökumppanien tuote- ja palveluntarjontaan sekä verkostoitua alan ihmisten kanssa. Puupäivään osallistuu vuosittain 1000-1200 rakennusalan ammattilaista. Lue lisää.
 
Seminaarisarjat eli RoadShowt esittelevät puurakentamisen uutta ratkaisutarjontaa ja osaamista. Vuonna 2018 keskityttiin muun muassa puurakennusten paloturvallisuuteen. Yritykset ovat tervetulleita mukaan RoadShow:lle. Teknisiin roadshow-tilaisuuksiin osallistuu yleenä 1000 -1300 osallistujaa.
Kysy lisää! 
 
Opintomatkat puurakentamisen arkkitehtuurikohteisiin työmaa- ja tehdasvierailuineen ovat erittäin suosittuja. Viime vuosina yleisin matkakohde on ollut Keski-Eurooppa. Lue lisää.
 

Ota yhteyttä, niin kerron mielellään lisää!

Hilppa Iittiläinen

Puh. 040 940 1300, hilppa.iittilainen@puuinfo.fi