Olet täällä

woodproducts.fi -palvelu kiinnostaa maailmalla!

Suomalaisten puutuotteiden markkinointipaikka on huomioitu kansainvälisesti. Yritykset ovat saaneet yhteydenottoja ja kävijämäärät ovat kasvaneet tasaisesti. Palvelussa julkaistut artikkelit ovat herättäneet myös kansainvälisen median kiinnostuksen. 

Sivuston pääkohderyhmiä ovat rakentamisen ammattilaiset, arkkitehdit ja suunnittelijat sekä hankintapäätöksistä vastaavat henkilöt. Palvelu on viisikielinen: englanti, saksa, ranska, venäjä ja kiina.

Tutustu palveluun osoitteessa: www.woodproducts.fi

Markkinoinnilla hyvät tulokset

Hakukonemarkkinoinnilla on saatu hyviä tuloksia ja palvelussa mukana olevat yritykset ovat saaneet yhteydenottoja eripuolilta maailmaa. Palvelun markkinointi kiinalaisessa Baidussa aloitetaan vuoden 2014 aikana.

Kävijöitä 36 000 puolen vuoden aikana

Palvelun kävijämäärät ovat olleet kuluvan vuoden aikana tasaisessa nousussa. Palvelua käytetään Aasiasta Etelä-Amerikkaan asti. 

Ammattilaisjakelussa jopa 1 400 kansainvälistä kontaktia

Palvelun sisällöstä tiedotetaan säännöllisesti laajalla ammattilaisjakelulla, johon kuuluu mm. arkkitehtejä, suunnittelijoita, agentteja ja kaupan edustajia. Uutiskirjeet sisältävät tietoa uusista tuotteista ja julkaistuja artikkeleita.

Monipuolisesti sisältöä

Tuotteet
Palvelu kattaa laajasti eri tuoteryhmät mm. sahatavaran, rakentamisen ratkaisut, talot, sisäverhoilutuotteet ja kalusteet. Tutustu tuotteisiin

Tietoa puun omaisuuksista ja käytöstä
Palvelusta löytyy tietoa suomalaisista metsistä, puun ominaisuuksista, käyttökohteista ja -tavoista. Inofrmaatio tarjoaa argumentteja puun käytön puolesta. Voit hyödyntää niitä vapaasti! Tutustu Miksi puusta-osioon

Puutuotteiden Ostajan Opas
Voit tilata Puutuotteiden Ostajan Opas-esitettä käyttöösi tämän vuoden ajan. Se toimii mm. myynnin apuvälineenä. Tutustu esitteeseen

Artikkelit
Palvelussa julkaistaan säännöllisesti jokaisella kielellä ajankohtaisia artikkeleita, joista tiedotetaan kansainvälistä jakelua. Tutustu artikkeleihin

 

Puuinfo saa jatkuvasti kansainvälisiä kyselyitä eri puutuotteiden valmistajista ja hinnoista. Välitämme nämä kysymykset woodproducts.fi -palvelussa mukava oleville yrityksille. Yritykset voivat varmistaa näiden kyselyiden vastaanoton ilmoittamalla tuotteet mukaan palveluun.

Woodproducts.fi-palveluun voi ilmoittaa mitkä tahansa puutuotteet. Niiden lisääminen on ilmaista vuoden 2014 loppuun asti!

Lisätietoja:

Hilppa Junnikkala
hilppa.junnikkala@puuinfo.fi tai 040 940 1300