Olet täällä

VVR Wood Oy:lle uusi moderni puukerrostalotehdas Heinolaan

VVR Wood Oy laajentaa toimintaansa ja jatkaa 2018 aloitettua investointiohjelmaa rakentamalla uuden modernin puukerrostalotehtaan Heinolaan. Uusi tehdas rakennetaan yhtiön nykyiselle tehdasalueelle.

Yhdessä uusi ja vanha tehdas tarjoavat huippuluokan toimintakyvyn ja mahdollisuuden vastata entistä paremmin Suomen suurimpiin puurakennushankkeisiin sekä vientimarkkinoiden haasteisiin. Uusi puukerrostalotehdas on VVR Woodin historian suurin yksittäinen investointi.

Tehtaan varsinainen rakentaminen on jo aloitettu toukokuussa maanrakennustöillä ja sen on määrä olla jo osittain tuotantokäytössä syksyllä 2019. – Uusi tehdashanke on tarkkaan harkittu strateginen päätös, kertoo VVR Woodin toimitusjohtaja Tero Vesanen. Uuden tehtaan myötä pääsemme nykyaikaistamaan puukerrostalojen valmistusta sekä saamme kipeästi kaipaamaamme lisäkapasiteettia. Uusi puukerrosta-lotehdas vahvistaa myös merkittävästi asemaamme rakentamisen markkinassa.

Uudessa puukerrostalotehtaassa panostetaan teknisesti korkeatasoiseen elementinvalmistukseen, suurten elementtien tehokkaaseen käsittelyyn ja 3D mallinnuksen tuomiin etuihin sekä uusiin nykyaikaisiin ratkaisuihin elementin valmistuksessa. – Puukerrostalotuotannon modernit- ja ekologisetratkaisut ovat yksi toimintamme kulmakivistä, sanoo tuotantojohtaja Ville Valve. Vuonna 2014 perustettu VVR Wood Oy on kasvanut jokaisena toimintavuotenaan ja viime vuosi oli yhtiön historian suurin kasvuvuosi. Lähivuosina odotetaan kasvun jatkuvan entisestään. Uusi puukerrostalotehdas mahdollistaa tuotannon moninkertaistamisen ja uuden tehtaan myötä avautuu täydessä käynnissä jopa yli 30 uutta työpaikkaa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tero Vesanen p. 050 349 1354, tero.vesanen@vvr.fi
Tuotantojohtaja Ville Valve p. 040 757 7590, ville.valve@vvr.fi