Olet täällä

Vuoden designteko -tunnustus Woodiolle

Kylpyhuoneen kalusteita massiivipuukomposiitista valmistava Woodio on palkittu Habitare-messujen yhteydessä Vuoden Designteko -tunnustuksella.

Vuoden designteko -tunnustuksen perusteluissa Design from Finland -palkintoraati kiittää Woodion kansainvälisen tason brändiä, jossa perinteinen ja arkinen tuote on saanut innovatiivisen, erottuvan ja omaleimaisen toteutuksen.

Woodion materiaali on posliinia kestävämpää ja muuntautuu esimerkiksi seinäpaneeleiksi, työtasoiksi, wc-istuimiksi. Sen hiilijalanjälki on merkittävästi pienempi kuin perinteisten posliinisten vesikalusteiden.

Puupohjaiset kylpyhuonekalusteet ovat laajasti esillä Helsinki Design Weekillä ja Habitaressa

Woodion uutuus eli kylpyamme on esillä myös Helsinki Design Weekin päätapahtumapaikassa Erottajankatu 2:ssa. Woodion ja Arteflosin yhteistyössä toteuttama installaatio "Moderni metsä muuttaa kotisi" on sadunomainen näkemys uuden ajan kodista, joka pohtii vastavuoroista suhdettamme luontoon. Näyttely jatkuu 15.9. saakka. Habitaressa Woodio esittäytyy näyttelyosastolla 6h40.

Woodio on lisäksi solminut yhteistyösopimuksen Topi-Keittiöiden kanssa, jonka avulla Woodion kylpyhuonekalusteet pääsevät esille Topi-Keittiöiden myymäläketjuun ympäri maata.

Kuvat: Amme, Martti Järvi / Moderni metsä muuttaa kotisi, Pauli Boström