Olet täällä

Vuoden 2018 Puupalkintoehdokkaat on julkistettu ja yleisöäänestys avattu

Esiraati analysoi määräaikaan mennessä tulleet ehdotukset ja valitsi näistä ennätykselliset 20 kohdetta ehdolle vuoden 2018 Puupalkinnon saajaksi. Kohteet ovat mukana myös yleisöäänestyksessä.

Tänä vuonna jatkoon päässeet ehdokkaat edustavat erittäin monipuolisesti puun käyttöä erilaisessa rakentamisessa. Mukana on muun muassa erilaista julkista ja asuinrakentamista sekä kokoontumisiin tarkoitettuja siirreltäviä väliaikaisia rakennelmia.

Puupalkinnon saaja ja yleisöäänestyksen tulos julkistetaan Puupäivässä Helsingin Messukeskuksen Siivessä 2.11.2018. Katso Puupäivän ohjelma osoitteessa www.puupaiva.com ja ilmoittaudu mukaan.

Tutustu Puupalkinto 2018 ehdokkaisiin ja äänestä suosikkiasi osoitteessa www.woodarchitecture.fi/puupalkintoYleisöäänestys on avoinna 21.10 asti.

Puupalkinto jaetaan vuosittain kannustuksena rakennukselle, sisustukselle tai rakenteelle, joka edustaa korkealaatuista, suomalaista puuarkkitehtuuria tai jossa puuta on käytetty rakennustekniikkaa edistävällä tavalla. Puupalkinto on jaettu vuodesta 1994 alkaen. Palkinnon myöntää Puuinfo.

Aiemmat Puupalkintovoittajat löydät täältä: www.puuinfo.fi/puupalkinto