Olet täällä

Stora Enso näyttää Lahden MM-hiihdoissa mihin puu pystyy

Uusiutuvien materiaalien yhtiö Stora Enso on Lahdessa 22.2.−5.3.2017 järjestettävien pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisojen pääyhteistyökumppani. Stora Enso ja Lahti2017 näyttävät tapahtuman avulla yhdessä tietä ympäristön kannalta kestävämpien tapahtumien järjestämiseen käyttämällä kisoissa uusiutuvia, puupohjaisia materiaaleja ja maksimoimalla niiden kierrättämisen ja uusiokäytön.

Stora Enson moderneja puuelementtejä on nähtävissä kisoissa esimerkiksi palkintojenjakokorokkeessa, kisalaskurissa, laavuissa, pääportissa sekä mäkihyppytornin sisustuksessa.

Stora Enson uusiutuvat materiaalit ja osaaminen yhdistyvät monissa MM-kisojen tuotteissa. Mitalit jaetaan aaltopahviselta tarjottimelta ja niiden säilyttämiseen urheilijat saavat kauniit ja kestävät kartonkirasiat. Kisavieraat pääsevät laskemaan mäkeä maitotölkkikartongista valmistetuilla liukureilla ja nauttimaan juomansa kartonkikupeista.

Yleisö voi Lahden MM-hiihdoissa kannustaa suosikkejaan biokomposiittitorvilla, joissa uusiutuvilla puukuiduilla on korvattu fossiilisia raaka-aineita. Biokomposiittitorvi on osoitus siitä, että Stora Enso pystyy tarjoamaan innovatiivisen ja ympäristön kannalta kestävän vaihtoehdon muoville.