Olet täällä

Stora Enso ja Puumerkki yhdistivät puuelementtien myyntinsä

”Tulemme Puumerkissä keskittymään toimitila-, halli- ja aluerakentamisen kohteisiin. Voimme nyt ensimmäisenä valtakunnallisena toimijana tarjota asiakkaillemme kaikki merkittävät puurakentamisen tuotteet ja ratkaisut. Yhdessä Stora Enson kanssa tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyiset ja nyky-aikaiset elementtituotteet sekä parasta puutuoteosaamista” kommentoi myynti- ja kehityspäällikkö Miikka Vainio, Puumerkki Oy. 

Stora Enso on yksi maailman johtavista puutuotteiden valmistajista. Suomessa Stora Enso valmistaa mm. katto-, suur- ja tilaelementtejä. Puumerkki Oy on Stora Enson omistama myyntiyhtiö, jolla on pitkä kokemus puutuotteiden myynnistä ammattiasiakkaille. Yhteisen osaamisen ja Puumerkin valtakunnallisen myyntiorganisaation avulla voidaan jatkossa palvella kotimaan elementtiasiakkaita entistä paremmin ja myös laajemmalla tuotevalikoimalla.

Muutoksen taustalla on tarve hyödyntää organisaatioiden ydinosaamista entistä tehokkaammin. Stora Enso Building and Living keskittyy puutuoteratkaisujen ja – innovaatioiden kehittämiseen sekä valmistamiseen. Puumerkki taas hoitaa Stora Enson elementtimyynnin ja markkinoinnin Suomessa luontevana osana jo ennestään laajaa puu-rakentamisen tuote- ja palveluvalikoimaa.

”Jatkossa pystymme palvelemaan rakentamisen asiakkaita entistäkin paremmin tarjoamalla heille elementtien lisäksi monipuolisen valikoiman palveluita ja rakennustarvikkeita, kaikki samalta toimittajalta. Voimme nyt puolestamme keskittyä suurten ja vaativien hankekokonaisuuksien toteuttamiseen”, toteaa myynti- ja projektijohtaja Janne Manninen, Stora Enso Building and Living. 

Lisätietoja
Johtaja Arto Suomalainen, rakennusteollisuus, Puumerkki Oy
puh. 0400 764 201, arto.suomalainen@storaenso.com

Myynti- ja kehityspäällikkö Miikka Vainio, rakentamisen ratkaisut, Puumerkki Oy
puh. 040 574 7991, miikka.vainio@storaenso.com