Olet täällä

Starkki ostaa Puukeskuksen

Starkki on tehnyt esisopimuksen Puukeskuksen ostamisesta Tritonin hallinnoimien rahastojen kanssa. Puukeskuksella on vankka asema Suomen puutavaran jakelutoiminnassa. Kaupan toteutuminen edellyttää Kilpailuviraston hyväksyntää Suomessa.

Vahvuuksien yhdistäminen

”Terävöitämme liiketoimintaamme yhdistämällä kahden yrityksen vahvuudet. Starkin ja Puukeskuksen liiketoiminnot täydentävät toisiaan ja sopivat hyvin yhteen. Molempien yritysten osaaminen ja asiantuntevat työntekijät parantavat asiakaspalvelua ja tuotevalikoimaa”, Starkin toimitusjohtaja Juha-Pekka Pöntinen sanoo.

Tritonin Managing Partner Peder Prahl: ”Haluan kiittää yhtiön johtoryhmää, työntekijöitä ja kaikkia sidosryhmiä heidän panoksestaan Puukeskuksen kehityksessä. Triton on ollut Puukeskuksen omistaja yli seitsemän vuoden ajan. Nyt oli luonnollinen hetki siirtää omistus teolliselle omistajalle. Puukeskus ja Starkki sopivat hyvin yhteen. Yhdessä yhtiöillä on hyvä tulevaisuus edessään. Aiomme jatkossakin sijoittaa Suomeen. Salkkuyrityksissämme toimimme vastuullisina omistajina ja pyrimme edistämään positiivista käännettä yhtiöiden liiketoiminnassa.”

Parempi logistiikka ja kattavampi verkosto

Starkki voi Puukeskuksen ostamisen myötä entisestään kehittää liiketoimintoja, logistiikkaratkaisuja ja tuotevalikoimaa.

”Yrityskaupan ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia logistiikkaratkaisuja ja kasvattaa saatavilla olevien tuotteiden määrää. Lisäksi laajennumme uusiin kaupunkeihin  ja vahvistunut myymäläverkostomme kattaa kaikki Suomen suurimmat kaupungit”, DT Groupin toimitusjohtaja Ole Mikael Jensen sanoo.

Lisätiedot:    

  • Starkin toimitusjohtaja Juha-Pekka Pöntinen, puhelin 050 55 22 700
  • DT Groupin toimitusjohtaja ja Starkin hallituksen puheenjohtaja Ole Mikael Jensen, puhelin +45 2067 6345
  • Tritonin mediayhteyshenkilö Anna Virrantaus, puhelin 040 5155311

www.starkki.fi
www.puukeskus.fi
www.triton-partners.com