Olet täällä

STARK mukana asuntomessuilla

Stark on mukana perinnetalo Nuukan rakennusprojektissa Seinäjoen Asuntomessuilla. Hiilipihin talohankkeen rakennuttajat ja tulevat asukkaat Teija ja Henri Mäkinen ovat saaneet apua ja tukea oikeiden rakennustarvikkeiden hankinnassa ja niiden toimittamisessa työmaalle.

- Starkin Koti- vastuumyyjä Mika Rauhala on auttanut rakennustarvikkeiden valinnassa ja huolehtinut, että projekti etenee aikataulussa  ja tarvikkeet saapuvat ajallaan, Mäkiset kertovat.  Mikan henkilökohtainen palvelu on tehnyt rakentamisen sujuvammaksi, sanovat Mäkiset.  Rakentaminen on edennyt aikataulussa ja suunnitelmien mukaisesti. 

Stark on uudistanut asiakaspalveluaan maaliskuussa Stark Koti -palvelulla. Koti-vastuumyyjä on rakentajan ja remontoijan kumppani ja asiantuntija projektin alusta loppuun saakka. Stark Koti -palvelu löytyy kaikista Stark-myymälöistä Suomessa.

-Vastuumyyjä perehtyy asiakkaan projektiin ja keskustelee ratkaisuista ja materiaalivalinnoista ja auttaa suunnittelussa, kertoo Starkin kuluttajamyynnistä vastaava johtaja Anne Koskinen. Asiakas saa myös entistä enemmän käytännön neuvoja ja vinkkejä remontoimiseen, rakentamiseen ja sisustamiseen. Koti-palvelua tukee osassa myymälöitämme myös sisustussuunnittelupalvelu. Näissä myymälöissä asiakas saa 3D-suunnitelmat projektin kohteena olevasta tilasta.

STARKit palvelevat asiakkaita laajoilla sähköisillä palveluilla. Ajanvaraus- ja tekstaripalvelun lisäksi verkkokauppa ja myyntipalvelu ovat asiakkaan tukena ja käytössä vuorokauden ympäri. 

NUUKA on paikalla rakennettu moderni perinnetalo. Asuntomessut Seinäjoella 8.7.-7.8.2016.