Olet täällä

STARK Koti –palvelu uudistaa asiakaspalvelua

STARK uudistaa asiakaspalveluaan STARK Koti –palvelulla. Asiakkaalle keskeinen uudistus näkyy esimerkiksi maksuttomana suunnittelupalveluna. Koti-vastuumyyjä on remontoijan ja pienrakentajan asiantuntija ja kumppani projektin suunnittelusta toteutukseen ja projektin loppuun asti.

-Halusimme parantaa ja terävöittää palveluamme kuluttaja-asiakkaille nostamalla remontoijat ja peruskorjaajat entistä tärkeämpään rooliin, sanoo myyntijohtaja Anne Koskinen STARKin kuluttajamyynnistä. - Tämä toteutettiin uudistamalla rakentajapalvelun toimintamallia.  Esimerkkinä laajentuneista palveluista on ajanvarauspalvelu.Varaamalla ajan STARK Koti –vastuumyyjälle rakentaja ja remontoija saa asiantuntijan ohjeet ja avun projektinsa suunnitteluun ja tarvikehankintoihin.

STARK Koti –palvelu löytyy kaikista STARK-myymälöistä Suomessa.  STARK Koti –vastuumyyjä perehtyy asiakkaan projektiin ja keskustelee ratkaisuista ja materiaalivalinnoista ja auttaa suunnittelussa.  Asiakas saa myös entistä enemmän käytännön neuvoja ja vinkkejä remontoimiseen, rakentamiseen ja sisustamiseen. Osassa myymälöitä Koti-palvelua tukee myös sisustussuunnittelupalvelu, josta asiakas saa 3D-suunnitelmat projektin kohteena olevasta tilasta. Myös jo käyttöön otettu tarjouspyyntö tekstarilla on osa uutta STARK Koti – toimintamallia.

-STARK brändi Suomessa täyttää 19.3. vuoden ja syntymäpäivää juhlitaan kaikissa 35 myymälässämme, jatkaa Anne Koskinen. Kevättä kohti erityishuomion kohteena ovat mm. terassin rakentaminen ja hoito. Myös terassin halutaan istuvan kodin kokonaisuuteen ja maisemaan. Siksi keskustelu asiantuntijan kanssa ja eri materiaalien vertailu kannattaa ennen projektin aloitusta.

STARKit palvelevat asiakkaita nyt myös entistä laajemmilla sähköisillä palveluilla. Ajanvaraus- ja tekstaripalvelun lisäksi verkkokauppa ja myyntipalvelu ovat asiakkaan tukena ja käytössä vuorokauden ympäri. 

Lisätietoja: Anne Koskinen, myyntijohtaja kuluttajamyynti, DT Finland Oy / STARK, puh. 044 773 0409

www.stark-suomi.fi