Olet täällä

Puusiltakilpailuun ennätysosanotto

Finnbuild-messujen yhteydessä järjestettävään SPAN-siltakilpailuun ilmoittautuminen on päättynyt, ja mukaan on lähdössä ennätykselliset 11 joukkuetta. Mukana ovat Hämeenlinnan, Jyväskylän, Kaakkois-Suomen, Metropolian, Saimaan, Savonian, Seinäjoen ja Tampereen ammattikorkeakoulut sekä Tampereen teknillinen yliopisto.

SPAN järjestetään tänä vuonna jo viidettä kertaa. Siltakilpailu on kasvanut yhdeksi messujen seuratuimmista ohjelmista, ja nyt katsojat saavat entistäkin paremmat puitteet seurata niin siltojen rakentamista kuin koestamista. Kisa järjestetään hallissa 1, puuteemaisen FinnBuild Wood-alueen vieressä.

”Karttaa vasten voi perustellusti todeta, että mukana on koko Suomi”, iloitsevat kilpailun koordinoinnista vastaavat Teemu Vehmaskoski RIListä ja Katrina Kukkonen RIAsta. ”Seuraava askel on kansainvälistyminen. Jo viime kerralla kisa kiinnitti selvästi kansainvälisten
messukävijöiden huomion.”

SPAN 18 on tarkoitettu rakennustekniikan ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille ympäri Suomen. Tavoitteena on aktivoida alan nykyiset opiskelijat, edistää tulevien opiskelijoiden kiinnostusta rakennesuunnittelua kohtaan ja tuoda positiivista julkisuutta koko alalle.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry:n , Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry:n,Messukeskuksen ja Industry Partner Sweco Rakennetekniikka Oy:n kanssa.

Kuvituskuva: Kirkkolaakson silta, Kirkkonummi / Versowood Oy