Olet täällä

Puulehti lukijoidensa mielestä korkeatasoinen ja alan ammattilehdistä parhaimmistoa

Puulehdestä tehtiin lukijakysely maaliskuussa. Palaute lehdestä oli positiivista niin sisällön kuin ulkoasunkin osalta. Kiitos kaikille vastanneille ja lehteä lukeville!

Olemme erittäin kiitollisia palautteesta ja haluamme kehittää lehteä edelleen. Lukijoilta tuli muun muassa toiveita lisätä teknisen tiedon osuutta kohde-esittelyjen lisäksi. Lehdellä on uskollinen lukijakunta, jotka ovat tilanneet sitä jo useamman vuoden. Tilaajista 74 % lukee lehden mieluiten painettuna versiona.

Lehti sai teiltä erittäin hyvän kokonaisarvosanan 8,5. Kiitos mielenkiintoisesta sisällöstä ja upeista kuvista kuuluu toimituksen lisäksi kohteiden suunnittelijoille ja juttujen kirjoittajille, valokuvaajille ja taitolle! Lehden jutut luetaan tarkkaan ja monipuolinen sisältö sai kiitosta.

Lehdellä on tilaajia yli 8 800 ja lukijoita reilut 20 000, sillä jokainen numero jaetaan yli kahden henkilön kanssa.

Lehteä luetaan keskimäärin yli puoli tuntia ja siihen palataan uudelleen. Suurin osa tilaajista lukee kutakin numeroa kaksi tai useamman kerran.

Puulehteä pidetään tärkeänä alan tiedonlähteenä ja se saa hakemaan lisää tietoa netistä sekä kertomaan artikkeleista eteenpäin.

Lukijaäänestyksen palkintoina olleiden Heureka-lippujen voittajat on arvottu ja voittajiin on otettu yhteyttä.

Puulehden Aikakausmedian järjestö- ja ammmatilehtien ADAM-lukijatutkimuksen toteutuksesta vastasi tutkimusyritys JHelske Research.