Olet täällä

Puuelementeillä kysyntää hoivakodeista puukerrostaloihin

PRT-Forest -konsernin Pyhännän Rakennustuote hakee kasvua puukerrostaloilla. Pyhännän Rakennustuote toi markkinoille viime keväänä rakentamisen ammattilaisille suunnatut vakioidut PRT-Pro™ -puuelementtiratkaisut ja -palvelut. Koska yhä harva puuelementtitoimittaja pystyy tarjoamaan kovin laajaa elementtivali-koimaa, on yhtiön vakioidut ratkaisut otettu hyvin vastaan erityisesti rakennus-liikkeissä. Alkuvuodesta yhtiö lanseeraa olemassa olevien ratkaisuiden jatkoksi PRT-Pro™ -puukerrostalokonseptin.

Pyhännän Rakennustuote Oy on vastannut keväästä 2015 lähtien suomalaisen PRT-Forest -konsernin ammattilaisliiketoiminnasta kaikkien ratkaisuiden ja tuotteiden osalta läpi Suomen. Yhtiö tarjoaa rakennusliikkeille, rakennuttajille sekä suunnittelijoille puuelementti- sekä massiivipuuratkaisuja toimisto-, asuin-, liike-, varasto-, maatalous-, teollisuus-, sekä hoiva- ja kokoontumisrakennusten toteuttamiseen.

”Lanseerasimme vuoden alussa laajalla skaalalla PRT-Pro™ -ratkaisut ja -palvelut rakentamisen ammattilaisille”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Markku Koivuniemi. Hän jatkaa: ”Ilahduttavaa on ollut huomata, että laaja valikoimamme vakioiduin puuelementtiratkaisuin on poikinut kysyntää ja olemmekin toteuttaneet jo monia hankkeita eri toimijoiden kanssa sekä useita kohteita on myös rakenteilla. Palaute on ollut positiivista niin ratkaisuistamme kuin palvelustamme.”

Pyhännän Rakennustuote on toteuttanut vajaan vuoden aikana mm. puutaloalueita, hoivakoteja, kouluja, seurakuntakeskuksen sekä terveyskeskuksen. ”Toimituslaajuus on näissä vaihdellut tuoteosakaupasta laajaan kehitysyhteistyöhön, jossa on etsitty molempien toimijoiden kannalta parhaat ratkaisut kyseiseen rakennushankkeeseen”, kertoo Koivuniemi.

Puukerrostaloratkaisulla kasvua

Pyhännän Rakennustuote lanseeraa alkuvuodesta oman puukerrostalokonseptin. Yhtiön tavoitteena on tarjota konsernin kattavaan valikoimaan ja osaamiseen perustuva laaja tuotteistettu kokonaisuus puukerrostalon toteutukselle. ”Kuluttajat toivovat entistä enemmän puun käyttöä asuinrakentamisessa ja kaavoituksen kautta onkin luotu mahdollisuus toteuttaa tuhansia puukerrostaloasuntoja lähitulevaisuudessa. Konsernissa olemme toteuttaneet vuosikymmenten varrella kymmeniätuhansia koteja, mutta vielä emme yhtään puukerrostaloa. Uskomme kuitenkin hyvään kasvupotentiaaliin puukerrostaloissa tulevaisuuden näkymien sekä tämän vuoden hyvän kysynnän takia.” sanoo Koivuniemi.

Puukerrostalon arvostetut ominaisuudet kuten ympäristöystävällisyys ja puukerrostaloasukkaiden hyvä viihtyvyys toteutuvat parhaiten toimivan prosessin ja laadukkaiden ratkaisuiden myötä. Toimitusjohtaja Koivuniemi kertoo: ”Tarkoituksenamme onkin tuoda markkinoille laaja puukerrostalokonsepti pitkälle jalostetuista puuelementeistä.”

Suurimmat kustannushyödyt yhtiön asiakkaat saavat vakioiduista PRT-Pro™ -ratkaisuista, jonka takia myös puukerrostalokonseptille yhtiö odottaa merkittävää kysyntää. Konsernin monipuolinen osaaminen, erilaiset valmistuslinjat ja lavea kapasiteetti mahdollistavat myös sen, että asiakkaalle voidaan toteuttaa räätälöityjä ratkaisuja. ”Haluamme ja pystymme tarjoamaan asiakkaallemme sekä heidän asiakkailleen kokonaisuuden, joka aidosti palvelee heitä. Se takaa myös meille hyvän tulevaisuuden.” kertoo toimitusjohtaja Koivuniemi.

Lisätietoja: Markku Koivuniemi, toimitusjohtaja, Pyhännän Rakennustuote Oy,

p. 040 631 4086 tai markku.koivuniemi@prt-pro.fi

 

www.prt-pro.fi