Olet täällä

Porvoon Länsirannan puukorttelin tontinluovutuskilpailu

Porvoo on käynnistämässä kokonaisen korttelin kokoisen puurakentamishankkeen Porvoonjoen Länsirannalla. Kaupunki järjestää tontinluovutuskilpailun, jolla haetaan yhteistyömallia- ja kumppania asuntopainotteisen puukorttelin toteuttamiselle Porvoon keskusta-alueella.

Tarjouskilpailu on suunnattu rakennuttajien ja suunnittelijoiden muodostamille työryhmille, joilla on kokemusta ja intoa rakentaa puusta. Rakenteiden tulee olla puuta ja suunnitteluratkaisujen toivotaan ilmentävän kekseliäästi puun parhaita etuja muihin rakennusmateriaaleihin verrattuna. Alueen toteutuksen tavoitteena ovat mahdollisimman pieni hiilijalanjälki ja energiatehokkaat ratkaisut aina alueelle asettuvien asukkaiden liikkumiseen asti unohtamatta arkkitehtonista laatua, monipuolista asuntojakaumaa ja piha-alueen tehokasta yhteisöllistä käyttöä.

Puukortteliin haetaan ilmoittautumismenettelyllä useita toteuttajia, joiden kanssa neuvotellaan suunnitteluratkaisun tutkimisesta ja tarjousten antamisesta.

Ilmoittautumiset pyydetään sähköpostitse kilpailun sihteerille osoitteeseen pekka.mikkola@porvoo.fi viimeistään perjantaina 5.10.2018 klo 16.

Lue lisää hankkeen internetsivuilta.