Olet täällä

Paloturvallinen puutalo Roadshow 2018

Puuinfo yhteistyökumppaneineen järjestää maalis-huhtikuussa 2018 puurakenteiden paloturvallisuuteen keskittyvän roadshown 11 paikkakunnalla.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä paikallisen ammattikorkeakoulun kanssa. Tilaisuus kestää yhden päivän ja on maksuton sisältäen ohjelman ja tarjoilut sekä Paloturvallinen puutalo -ohjeen. Seminaariaineisto julkaistaan puuinfo.fi-palvelussa kiertueen jälkeen. Kouluttajana toimii RI Tero Lahtela ja alan asiantuntijat.

Tilaisuudet on tarkoitettu rakennesuunnittelijoille ja arkkitehdeille, kuntien rakennus-, palo- ja pelastusalan viranomaisille, rakennuttajille sekä rakennusalan AMK-opettajille ja -opiskelijoille.

Tavoitteena on esitellä puurakentamiseen liittyvät uudet paloturvallisuusmääräykset sekä Puuinfon uusi Paloturvallinen puutalo -ohje. Ohjeen tarkoitus on antaa käytännönläheisiä neuvoja ja ohjeita paloturvallisen puurakennuksen suunnitteluun ja havainnollistaa puun käyttöön liittyviä säädöksiä rakennusten paloturvallisuutta koskevassa asetuksessa. Ohjeessa käsitellään pääsiassa puisia asuin- ja toimitilarakennuksia. 

Ohjelma on samansisältöinen kaikilla paikkakunnilla, paikkakuntakohtaiset ohjelmat täydentyvät.

Valitse oheisesta sopiva klikkaamalla paikkakunnan nimeä ja ilmoittaudu mukaan:

ti 6.3. 

Tampere

ke 7.3. 

Jyväskylä

to 8.3. 

Seinäjoki

ti 13.3.

Pori

ke 14.3. 

Turku

to 15.3. 

Raasepori

ti 20.3. 

Oulu

ke 21.3.

Rovaniemi

ke 4.4. 

Kotka

to 5.4. 

Lappeenranta

ti 24.4. 

Espoo

   

Lisätietoja: kirsi.pellinen@puuinfo.fi


Yhteistyökumppanit