Olet täällä

Koronaviruksen vuoksi Puuinfon ePuu-roadshown loput tilaisuudet on siirretty. Ilmoitamme uusista ajankohdista epidemian laannuttua.

Koulut ja päiväkodit ovat keskiössä, kun Puunfon roadshow starttaa 11.3. Jyväskylästä 15 paikkakunnan kiertueelle esittelemään julkisten rakennushankkeiden tilaajille ja suunnittelijoille tarkoitettua ePuu-palvelua.

Puuinfon kehittämällä digitaalisella hankintatyökalulla, ePuu-palvelulla voi selvittää, miten puurakennushanke poikkeaa muusta rakentamisesta ja selvittää hanketta koskevat palomääräykset. Lisäksi voi tutustua erilaisiin puurakennejärjestelmiin ja valita hankkeeseen soveltuvat vaatimusten mukaiset rakenneratkaisut. Palvelusta voi myös katsoa, mitä vastaavat hankkeet Suomessa ovat aiemmin maksaneet ja löytää puisia ratkaisuja tarjoavat yritykset hankkeen kilpailutusta ja hankintoja varten.

ePuu-palvelu löytyy osoitteesta: epuu.fi.

Ohjelma

8.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
8.30 Avaus
8.40 Puun käytön mahdollisuudet julkisessa rakentamisessa ja ePuu-palvelun esittely, Mikko Viljakainen, Puuinfo
9.10 Rakenteiden ominaisuuksien vaikutus hankkeeseen, Tero Lahtela, Puuinfo
  Tauko
9.40 ePuu-palvelun rakennetekniset työkalut, Tero Lahtela, Puuinfo
10.10 Runkojärjestelmät / rakentamistavat
  - rankarakenteiset tilaelementit, Elementit-E Oy
- massiivipuurakenteet, Elementti Sampo Oy
- hirsirakenteet, Kontiotuote Oy
11.30 Paikallisen puurakennushankkeen esittely
12.00 Tilaisuuden päätös

Tilaisuus on osallistujille maksuton ja sisältää aamukahvin. Ennakkoilmoittautumiset pyydetään, katso paikkakuntakohtaiset ohjelmat ja saapumisohjeet. Ilmoittautuminen paikkakuntakohtaisesti alla olevien linkkien kautta. Ilmoittautumiset pyydetään viikkoa ennen tilaisuutta.

Koronaviruksen vuoksi Puuinfon ePuu-roadshown loput tilaisuudet on siirretty. Ilmoitamme uusista ajankohdista epidemian laannuttua.

Lisätietoja antaa: Kirsi Pellinen, 040 737 9247, kirsi.pellinen@puuinfo.fi

Yhteistyökumppanit: