Olet täällä

DT Finland yhdistää toimipisteitä kahdeksalla paikkakunnalla – Starkki ja Puukeskus brändit jatkavat

Ks. Yhteystiedot osoitteesta www.stark-suomi.fi.

DT Finland Oy yhdistää toimipisteiden liiketoimintoja kahdeksalla paikkakunnalla. Molemmat brändit, Starkki ja Puukeskus jatkavat yhdistämisen jälkeen näillä paikkakunnilla.

Nyt päättyneiden yhteistoimintaneuvottelujen taustalla olivat fuusiosta johtuvien päällekkäisten toimintojen uudelleenorganisointi. Henkilöstön määrän arvioidaan neuvottelujen tuloksena vähentyvän enintään 100 henkilöllä.

Toimipisteiden liiketoiminnot yhdistetään seuraavilla paikkakunnilla: Jyväskylä, Lappeenranta, Joensuu, Vaasa, Lohja, Pori, Turku, Helsinki - Herttoniemi. Samassa yhteydessä ketjuohjauksen päällekkäisyyksiä puretaan ja toimintoja keskitetään Lahteen ja Helsinkiin. Paikkakuntakohtaiset henkilöstövähennykset täsmentyvät myöhemmin.

- Toiminta jatkuu kaikilla paikkakunnilla. Yhdistettävien toimipaikkojen Puukeskus-yksiköiden liiketoiminta siirretään alueella sijaitseviin Starkki- toimipisteisiin. Molempien ketjujen brändit säilytetään ja ne ovat esillä jatkavissa toimipisteissä. Tuote- ja palveluvalikoimaa laajennetaan jatkavissa toimipisteissä vastaamaan molempien ketjujen asiakkaiden tarpeita. Jatkossa olemme entistä vahvempi kumppani rakentajille ja remontoijille, sanoo DT Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Pöntinen.

Tulevaisuudessa DT Finland Oy panostaa Starkki ja Puukeskus brändiensä kautta myös vahvasti monikanavaisten palvelujen kehittämiseen, ja myymälöiden toimintaa kehitetään tukemaan myös verkkokaupan tarpeita.

DT Finland Oy muodostui 1.8.2014 Starkin ja Puukeskuksen fuusioiduttua.

DT Finland Oy lukuina
Henkilöstö 1300
Verollinen myynti 2013 855 m€ * (Starkki ja Puukeskus)
*Rasi ry rakennetilasto
Toimipisteet 44

Lisätietoja:
Juha-Pekka Pöntinen, toimitusjohtaja DT Finland Oy, puhelin 050 55 22 700