Olet täällä

Forum-Holzbau Nordic

Paikka: 
Trondheim, Norja
Aika: 
24.9.2014 - 26.9.2014

Kansainvälinen puurakentamisen Forum-Holzbau Nordic -konferenssi

Puurakentamisen Forum-Holzbau Nordic -konferenssi järjestetään tänä vuonna 24.-26.9.2014 Norjan Trondheimissa. Konferenssi on järjestyksessään kolmas.

Building our future with wood

Tämän vuotisen konferenssin teemana on Building our future with wood. Konferenssia edeltää keskiviikkona 24.9. konferenssiosallistujille järjestettävä tutustumiskierros Trondheimin puurakentamiseen sekä vapaamuotoinen get-together -tilaisuus. Konferenssin jälkeen perjantaina 26.9. on osallistujilla mahdollisuus tutustua Røroksen historialliseen kaivoskaupunkiin, yhteen Euroopan vanhimmista puukaupungeista sekä UNESCOn maailmanperintökohteeseen.

Konferenssin yhteydessä pidetään lisäksi näyttely, joka tarjoaa laajan läpileikkauksen puurakentamiseen liittyvien yritysten, alan oppilaitosten ja tutkimuslaitosten toiminnasta. Ilmoittautuminen konferenssiin alkaa myöhemmin keväällä. Trondheimiin odotetaan vieraita niin Suomesta, muista Pohjoismaista kuin Keski-Euroopasta.

Voit tutustua konferenssiohjelmaan tarkemmin  www.forumholzbau-nordic.com/program/  - Download program Forum Holzbau Nordic 14 »

Aalto-yliopisto mukana Forum-Holzbau -verkostossa

Forum-Holzbau on yhteistyökonsepti, jonka omistaa rakentamisen alan korkeakouluverkosto. Forum-Holzbau -verkostoon kuuluvat Münchenin ja Wienin teknilliset korkeakoulut, Rosenheimin ja Bernin ammattikorkeakoulut, Brittiläisen Kolumbian yliopisto Vancouverista sekä Aalto-yliopisto. Forum-Holzbau -konseptia on viime vuosina laajennettu myös alueellisiin tapahtumiin, joista Forum-Holzbau Nordic keskittyy Pohjoismaihin. Ensimmäinen pohjoismainen konferenssi pidettiin Ruotsin Växjössä elokuussa 2012. Viime vuoden tapahtuma järjestettiin Kouvolassa toukokuun lopussa, ja tänä vuonna on vuorossa Norjan Trondheim 24.–26.9.2014.