Olet täällä

Porrasvalmistajat ry

Toimitamme asiakkaillemme laadukkaat puuportaat yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, jopa ”avaimet käteen” -periaatteella. Portaat valmistetaan alan uusinta valmistustekniikkaa käyttäen ja perinteisiä pohjalaisia puusepäntaitoja kunnioittaen.

Porraspuu on erikoistunut laadukkaiden sisäportaiden ja kaiteiden valmistukseen. Portaiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat käytännöllisyys ja turvallisuus. Lisäksi portaan tulee olla kaunis ja yksilöllinen, juuri sinun kotiisi mitoitetttu sisustustuote. Aidoilla puuportailla jalat kohtaavat luonnon ja siksi parhaat portaat tehdäänkin puusta.

Monevo on tuore suomalainen vuonna 2014 perustettu portaiden asentamiseen erikoistunut yritys. Teemme asennuksia sekä suurissa, että yksittäisissä rakennuskohteissa alihankintana valmistajille, ammattirakentajille ja myös suoraan yksityisasiakkaille. Pääasiallisena tavoitteenamme on helpottaa asennuspalvelun saatavuutta niille, jotka sitä tarvitsevat.

Jussi-puuportaat tuovat luonnon tunnon kotiisi. Valittavana on niin perinteisiä ja tai moderneja malleja kuin tummia ja vaaleita pintoja. Ainutlaatuinen liitostekniikka ja rakenteiden monikäyttöisyys yhdessä nykyaikaisen tuotantoteknologian kanssa mahdollistavat kilpailukykyiset valmistuskustannukset sekä laadukkaat tuotteet joista voimme olla ylpeitä.

Lappiporras kestää elämää. Moderneista materiaaleista syntyy portaat, jotka istuvat vuosi vuoden jälkeen juuri sinun tyyliisi. Kaunis koti syntyy persoonallisista valinnoista, laadukkaista tuotteista ja mittatarkoista ratkaisuista.

Hovi-portaat tehdään perinteikkäällä puusepäntaidolla, uusinta tekniikkaa hyväksikäyttäen. Niiden laatu säilyy pitkään ja ne antavat tyylikästä ilmettä asunnolle.