Olet täällä

Palkkivälipohjan värähtelymitoitusohjelma

Tällä ohjelmalla voidaan tehdä palkkirakenteisen puuvälipohjan värähtelymitoitus. Värähtelymitoituksessa tarkastellaan kävelyn aiheuttamaa värähtelyä ohjeen RIL 205-1-2017 mukaan, kun välipohjapalkit ovat 1-aukkoisia. Ohjelmalla voidaan sellaisenaan tarkastella myös huoneiston sisäisiä jatkuvia välipohjalaattoja tarkastelemalla välipohjaa aukoittain niiden jänneväleillä kuten 1-aukkoisia laattoja. Tämä ohjelmaversio ei sovellu ulokkeiden värähtelymitoitukseen.

Versio 1.4., päivitetty 7.2.2017 (käyttöliittymä)

 

Mitoitusohjelmat ovat nykyisin käytössä olevan eurokoodi 5:n mukaisia. Varmista, että käytössäsi on aina viimeisin ohjelmaversio. 

Toivomme palautetta ohjelmista, jotta voimme jatkokehittää niitä. Palautesähköposti: info@puuinfo.fi


Mikäli mitoitusohjelmat eivät aukea, tarkista makrojen suojausasetus. Jos suojaus on päällä eivät mitoitusohjelmien makrot toimi.

Suojauksen poistaminen excel 2007

  1. Napsauta Microsoft Office ‑painiketta vasemmasta yläkulmasta ja valitse sieltä Excelin asetukset.
  2. Valitse Valvontakeskus, valitse Valvontakeskuksen asetukset ja valitse Makrojen asetukset.
  3. Valitse haluamasi asetukset: Ota käyttöön kaikki makrot (ei suositella, saattaa sallia mahdollisesti haitallisen koodin suorittamisen) Valitse tämä asetus, jos haluat sallia kaikkien makrojen suorittamisen. Tätä asetusta ei suositella, koska se jättää tietokoneen suojaamattomaksi vahingollista koodia vastaan.

Jos et halua, että suojaus on aina poistettu, muista palauttaa suojaustaso takaisin.