Olet täällä

Porrasvalmistajat ry

Porrasvalmistajat ry on perustettu 1999 ajamaan suomalaisia portaita valmistavien yritysten yhteisiä asioita. Yhdistys pyrkii yhtenäistämään portaisiin kohdistuvia vaatimuksia, portaiden kauppaan liittyviä vakiosopimuksia sekä ylläpitämään tutkimus- ja kehityshankkeita portaita valmistavien yritysten tuotekehittelyn pohjaksi.

Porrasvalmistajat ry:n asioita hoitaa Puutuoteteollisuus ry:ssä Aila Janatuinen, puh. 040 539 6670, s-posti aila.janatuinen@puutuoteteollisuus.fi.

 


Porrasvalmistajat ry:n jäsen esittäytyy:

Combiporras Oy

Combiporras Oy on myynti- ja markkinointiyhtiö, jonka tuotteet valmistaa Taivassalon Teräsporras Oy, joka on monipuolinen porrasvalmistaja. Palveluihimme kuuluvat teräsportaiden suunnittelu, valmistus sekä asennus.  Combiporras Oy on Taivassalon Teräsporras Oy:n omistama markkinointiyhtiö.
 

Tuotevalikoimaamme kuuluvat niin kierreportaat, suorat portaat, porrastornit, R30- ja R60-portaat, sisustusportaat sekä kaiteet ja porrasluiskat. Meillä on 35 vuoden kokemus porrasvalmistuksesta ja toimitamme portaita Suomeen ja muihin Pohjoismaihin erilaisiin rakennus- ja saneerauskohteisiin. Asiakkaitamme ovat pääasiassa rakennusliikkeet, puukerrostalovalmistajat sekä julkiset toimijat. 
 
Tarjoamme kattavat porrasratkaisut:
  • julkisiin tiloihin, toimistoihin
  • liiketiloihin
  • asuntoihin
  • teollisuuden tarpeisiin
Meiltä saat luotettavat, paloturvallisuus- ja tukirakennevaatimukset täyttävät portaat valitsemillasi askelmavaihtoehdoilla. Tuotteillamme on EN1090 mukainen CE-merkintä. www.terasporras.com

Porrastietoa suunnittelijoille, 8.3.2016 pidetyn tilaisuuden esitykset ovat ladattavissa tästä:  


Porrastietoa suunnittelijoille, 26.10.2015 pidetyn tilaisuuden esitykset ovat ladattavissa tästä:


Porrasvalmistajat ry:n tavoitteena on edistää portaiden laatuvaatimuksia toimivien portaiden valmistamiseksi. Yhdistys toimii alan neuvotteluosapuolena viranomaisiin ja yhteiskunnallisiin päättäjiin. Yhdistys toimii myös kansallisen kannan muodostajana suhteessa EU:hun portaita koskevia säädöksiä laadittaessa.

Porrasvalmistajat pyrkivät tietoa tuottamalla yhtenäistämään paikkakuntakohtaisia rakennusvalvonnan ohjeita ja vaatimuksia.

Katso:

 

Me porrasvalmistajat r.y:n jäsenyritykset haluamme palvella ja valmistaa laadukkaita portaita. Ota rohkeasti yhteyttä, toteutetaan yhdessä!

 

 

Caava portaat, Stello Oy

Combiportaat, Combiporras Oy

Grado portaat, Grado Design Oy

Hovi-portaat, Hovinikkarit Oy

Jussi-portaat, MSJ Wood Oy

Lappiportaat, Lappiporras Oy

Monevo asennus, Monevo Oy

Porraspuu, Porraspuu Naukkarinen Oy

Tähtiportaat, Tähtiporras Oy