Olet täällä

Puuinfon palvelut ja tuotteet

Puuinfo.fi
Puuinfo.fi on Internet-palvelu, jonka käyttäminen on maksutonta eikä edellytä rekisteröitymistä. Palvelussa on neljä osiota: Rakentaminen, Tuotteet, Puutieto ja Tee-se- itse. Sivustolla käy kuukausittain yli 30000 erillistä kävijää. Tiedot sivuston uutuuksista saa sähköpostiinsa tilaamalla Puuinfon uutiskirjeen.

Puulehti
Vuodesta 1980 ilmestynyt pääasiassa arkkitehdeille ja suunnittelijoille tarkoitettu PUU-lehti esittelee suomalaista puuarkkitehtuuria ja -rakentamista sekä edistää puutuotteiden oikeaa ja korkeatasoista käyttöä rakentamisessa ja sisustamisessa. Lue lisää.

Puupalkinto
Puupalkinto jaetaan vuosittain kannustuksena rakennukselle, sisustukselle tai rakenteelle, joka edustaa korkealaatuista, suomalaista puuarkkitehtuuria tai jossa puuta on käytetty innovatiivisella tavalla. Puupalkinto on jaettu vuodesta 1994 alkaen. Lue lisää.

Puupäivä
Puuinfon valtakunnallinen Puupäivä järjestetään vuosittain. Se kokoaa yhteen satoja teollisuuden, kaupan sekä kunta- ja rakennusalan päättäjiä. Päivän aikana on useita korkean tason seminaareja mm. puuarkkitehtuurista, rakennustekniikasta, tutkimuksesta, puuteollisuudesta ja kaupasta. Ohjelman välissä voi tutustua kumppanien tuote- ja palvelutarjontaan sekä verkostoitua alan ihmisten kanssa. Tutustu Puupäivään tarkemmin

Oppilaitosyhteistyö
Puuinfo tekee yhteistyötä puu- ja rakennusalan oppilaitosten kanssa tarkoituksenaan innostaa ja kannustaa opettajia ja oppilaita puun käytön osaamiseen. Yhteistyömuotoja ovat mm. yliopistojen arkkitehtuurin osastojen puustudiot, ammattikorkeakoulut, opinnäyte- ja päättötöiden teettäminen, opettajakoulutus sekä oppimateriaalijakelu.

Projektit
Puuinfo tarjoaa jäsenyrityksille ja näiden muodostamille yritysryhmille projektinhoitopalveluita omakustannushintaan. Tällaisia projekteja ovat olleet mm. yhteiset messuesiintymiset ja näyttelyt sekä niihin liittyvät seminaarit, esitteet ja mediatapaamiset.

wooproducts.fi
Puuinfon julkaisema ja ylläpitämä kansainvälinen tuote-esittelysivustos suomlaisille puutuotteille. Tavoitteena on suomalaisten yritysten kansainvälisen asiakaskontaktien ja tarjouskyselyjen lisääminen. Sivuston kohderyhmiä ovat puutuotteiden ostajat ja hankinnoista päättävät ammattilaiset. Sivusto on viisikielinen (englanti, saksa, ranska, venäjä ja kiina). Tutustu sivustoon tarkemmin

woodarchitecture.fi
Viisikielinen (suomi, englanti, saksa, ranska ja venäjä) arkkitehtuurisivusto esittelee korkealuokkaista suomalaista puuarkkitehtuuria ja puurakentamisen ratkaisuita. Julkaisun kohteet ovat esimerkkejä eri käyttötarkoituksisista rakennuksista saunamökeistä kerrostaloihin ja suuriin julkisiin rakennuksiin. Tutustu kohteisiin